Het ‘n eerste verbandhouer werklik ‘n “vry hand”-voorkeur ten opsigte van sy sekuriteit as vervreembare goed kragtens artikel 8(b) van die Insolvensiewet? Absa Bank Ltd V Collier 2015 4 Sa 364 (WCC) - Stander, A. L.; Kloppers, H. (Faculty of Law, University of the Free State, 2017)
Abstract not available
Keywords: Bankruptcy; Insolvency Act; Absa Bank; Property; Creditor