Staatsveiligheid: 'n studie van terreur en ondermyning in die Republiek van Suid-Afrika - Opperman, Daniël Johannes Jacobus (University of the Free State, 1974)
No abstract available
Dissertation (M.Admin. (Political Science))--University of the Free State, 1975
Keywords: Terrorism --- South Africa; National security -- South Africa