Die invloed van psigoneurologiese disfunksies op die leerproses, die identifikasie en die ortopedagogiese hantering van die leergestremde kind in 'n skool vir buitengewone onderwys - De Nysschen, Johannes Mattheus (University of the Free State, 1977)
Abstract not available
Thesis ( D.Ed. (Educational Psychology))--University of the Free State, 1977
Keywords: Learning disabilities; Educational psychology; Special education