'n Ontleding van die verbodsbepaling in verkoops- en diensooreenkomste in die Suid-Afrikaanse reg - Smit, Bernardus Gerhardus (University of the Free State, 1967)
Abstract not available
Dissertation (LL.B. (Law))--University of the Free State, 1967
Keywords: Contracts -- South Africa