Die ontwikkeling van medium digtheidsbehuising met ontleding van voorbeelde in Welkom - Swart, Francois Jacobus (University of the Free State, 1980)
Abstract not available
Dissertation (M.U.R.P. (Urban and Regional Planning))--University of the Free State, 1980
Keywords: Cluster housing -- South Africa -- Free State -- Welkom