Vraagstukke in verband met die herorganisasie van plattelandsonderwys in die Oranje Vrystaat - Lemmer, Cecil Joseph Cloete (University of the Free State, 1929)
Abstract not available
Keywords: Dissertation (M.Ed. (Education))--Grey-Universiteitskollege, 1929; Education, Rural -- South Africa -- Free State; Education -- Study and teaching -- South Africa -- Free State