Inkwisatoriese en akkusatoriese elemente in die Amerikaanse pleitonderhandelingsproses: rigtingwyser of waarskuwingsteken? - Fick, C. v.d. M.; Snyman-Van Deventer, E. (Faculty of Law, University of the Free State, 2002)
No abstract available