Die rol van die plaaslike koerant in sy gemeenskap, met spesifieke verwysing na Die Noordelike Stem - Hugo, Ilza Francis (University of the Free State, 1983)
Abstract not available
Dissertation (M.A. Communication Science))--University of the Free State, 1984
Keywords: The Northern Times; South African newspapers; Newspapers; Community newspapers -- South Africa