Die bepaling van die optimale ligging van gekose grondgebruike in Kwandebele deur die toepassing van die Topaz-model - Spies, A. H. (University of the Free State, 1989)
Abstract not available
Dissertation (M.U.R.P. (City and Regional Planning))--University of the Free State, 1989
Keywords: Land uses; Development; Rural development -- South Africa -- KwaNdebele