Terminologiebestuur in Suid-Afrika met spesifieke verwysing na die posisie van historiese ingekorte tale - Ferreira (Gebore Roux), Dina Maria (University of the Free State, 2002)
Abtract not available
Thesis (Ph.D. (Unit for Language Facilitation and Empowerment))--University of the Free State, 2002
Keywords: Language planning; Language policy